Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την ευγενή, συνεχόμενη και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ και την εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων» με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα, παραλάβαμε για τον μήνα Ιούλιο 2025 (Ψωμιά και διάφορα αρτοσκευάσματα)
Σύνολο 2.376 τεμάχια ψωμιά και διάφορα αρτοσκευάσματα, 2,788 κιλά σφολιατοειδή, εκ των οποίων ωφελήθηκαν 58 οικογένειες, συνολικά 128 άτομα, ωφελούμενοι του φορέα με 390 τεμάχια άρτου και αρτοσκευάσματα και 2,788 κιλά σφολιατοειδή, όπως επίσης ένας φορέας, το Συσσίτιο της Μητροπόλεως Ν. Δράμας με 1.986 τεμάχια άρτου.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Υποστηρίζουμε ένα Βιώσιμο Μέλλον
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ
















