ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Ι. ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ Γ’ ΣΤΑΣΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς εκ μέρους του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ», για την συμμετοχή σας, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025 στο απογευματινό προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Μηνά στη Περιχώρα Αλιστράτης.

Παρακολουθήσαμε από τις Μοναχές, με τις καταπληκτικές μελωδίες, μέσα σε μια κατανυκτική ατμόσφαιρα την Ακολουθία της Γ! Στάση των Χαιρετισμών, που ήταν κάτι μοναδικό και υπέροχο!

Μετά το τέλος της Ακολουθίας περάσαμε στο Αρχονταρίκι, ήπιαμε το καφεδάκι μας και στη συνέχεια η Ηγουμένη της Μονής Αγαθαγγέλη, μας μίλησε για την Ζωή του Αγίου Μηνά, για τα θαύματά του και το πώς ξεκίνησε και πότε τελείωσε το Μοναστήρι.

Εύχομαι να έχουμε όλοι μας την ευλογία του κυρίου και της Παναγίας μας και τέτοιες μέρες να είμαστε κοντά στον συνάνθρωπό μας.

Στις 10 Μαΐου θα επισκεφτούμε ένα άλλο Εκκλησάκι της Παναγίας της Ελευθερώτριας, στο Πέρασμα Κ. Νευροκοπίου, το οποίο Λειτουργεί μόνο μία φορά τον χρόνο, το δεύτερο Σάββατο του Μαΐου.

Θα ήθελα να έχουμε και πάλι την συμμετοχή σας όπως κάνετε άλλωστε πάντα!!!

Και ακόμη μία εκδρομή που μας ζητήσατε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα. (ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Ο σκοπός όλων των εκδρομών και των εκδηλώσεων όπως πάντα είναι φιλανθρωπικός. Ειδικά τώρα που έρχονται οι άγιες μέρες της αναστάσεως και μέσα σε τόσο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες..

Σας ευχαριστούμε που είσαστε στο πλευρό μας σε αυτό το δύσκολο και πολύπλευρο έργο μας…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

«ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»

ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ