Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος κ. Τσάνα Μαρία του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΑΤΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. για την ευγενή, συνεχόμενη και γενναιόδωρη χορηγία σας προς τον Φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες.
Σε συνεργασία με την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ και την εταιρεία ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάσωση & Προσφορά Τροφίμων» με σκοπό τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα, παραλάβαμε για τον μήνα Νοέμβριο 2024 (Ψωμιά και διάφορα αρτοσκευάσματα)
Σύνολο 3.462 τεμάχια ψωμιά και 14,220 κιλά σφολιατοειδή εκ των οποίων ωφελήθηκαν 190 οικογένειες 2.185 τμχ, συνολικά 347 άτομα ωφελούμενοι του φορέα και δύο φορείς 200 τμχ στο Χρόνιων Παθήσεων και στο Συσσίτιο της Μητροπόλεως Ν. Δράμας 1.277 τεμάχια άρτου.
Η προσφορά σας αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αλληλεγγύης αλλά και μια υποδειγματική πολιτική εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Υποστηρίζουμε ένα Βιώσιμο Μέλλον
—————————————————————————————–
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
«ΆΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ»
ΤΣΑΝΑ ΜΑΡΙΑ


















