ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» «SOCIAL SCHOOL – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΧΩΡΙΣΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ

Δράμα 5/05/2022

Τα μαθήματα ζωγραφικής των τμημάτων προσχολικής, σχολικής και εφηβικής ηλικίας, συνεχίζονται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».

Σύμφωνα με τις παραδόσεις η Αμυγδαλιά συγκαταλέγεται στα δέντρα της ζωής και είναι ένα από τα δέντρα της Μεγάλης Μητέρας.. Συμβολίζει την αγνότητα , την ελπίδα, την ομορφιά, την αισιοδοξία, την ψυχική δύναμη στη θλίψη , την τρυφερότητα ,την αγάπη και την αναγέννηση, ζωγραφίζουμε τα λευκά και ροζ άνθη της κι αφιερώνουμε τις πινελιές μας στην πιο αγνή και ανιδιοτελή αγάπη …..την αγάπη της Μητέρας, πού οι συμβουλές της μας ακολουθούν σε όλη την πορεία της ζωής μας … ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ…!!!

Εικαστικός : Γεωργιάδου Βασιλική

Τα μαθήματα γίνονται με πλήρη ασφάλεια, καθώς λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19.

Το έργο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ SOCIAL SCHOOL» υλοποιείται από το Φιλανθρωπικό Σωματείο Χωριστής «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ» με αποκλειστική ΔΩΡΕΑ.

Δωρητής του προγράμματος είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Οπτικό υλικό από τα μαθήματα ζωγραφικής του «Social School Κοινωνικού Σχολείου» μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Φιλανθρωπικού Σωματείου στο YouTube : SOCIAL SCHOOL – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣΤΗΣ

στον παρακάτω σύνδεσμο:

Για το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου

«Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων»

Η Πρόεδρος

Τσάνα Μαρία